vrijdag 29 mei 2009

De kleine wereldburger





De oude Rijksmiddelbare school in de Sint Erasmusstraat. Tegenwoordig een Steinerschool: de Kleine Wereldburger. Van de Kleine Wereldburger wordt gefluisterd dat hij gaat verhuizen naar de Generaal De Wetstraat, waar nu de SHIM Oase zetelt.

Op 7 juni - de dag van onze buurtbrunch - is er in De Roma een benefietconcert voor deze school, met medewerking van Beroemde Buurtgenoten zoals Esme Bos, Bart Voet en Mario Conjaerts. Voor details verwijs ik u naar het onderste plaatje, of anders kijkt u even op de site van De Roma of die van de school zelf.

Uw agenda voor 7 juni is dus al gevuld: brunch van 10.00 tot 13.00 uur, feest in De Roma vanaf 15.00 uur, en tussendoor is er dan nog tijd om te gaan stemmen.

Foto's: Erwin.

1 opmerking:

Erik zei

De rijksmiddelbare school in de Erasmusstraat : Ik ben daar 2 jaar naar school geweest en het derde jaar hebben wij de verhuis meegedaan naar de plantijn en Moretuslei.
Vele jaren later (ong 15 ) kwam ik daar terug terecht : verscheidene borgerhoutse instellingen hadden daar hun lokaal : zo ook de Koninklijke toon- toneel- en letterkundemaatschappij de Kunstvrienden. Wij hadden daar ons repetitielokaal.