dinsdag 26 mei 2009

FAQ


Iemand nog iets van het Reuzenhuis gehoord?
Is er een serieus bod uitgebracht?
Is de verkoop misschien opgeschort?
Wat is de status van het beschermingsdossier?

Etcetera, etcetera.

6 opmerkingen:

Geert zei

euhm na drie maanden zou men beslist hebben om de verkoop te verlengen met 3 maanden daarna zou men zich gaan beraadslagen en eventueel een kans gunnen om binnen de 6 maanden een geschikte oplossing voor het gebouw te vinden aan een werkgroep of zo... maar opgelet dit heb ik uit twee verschillende hoeken gehoord.
Het dossier voor bescherming zal daar ergens op een bureau via via in een lade terecht gekomen zijn want zelfs nog geen bevestiging van ontvangst is gekomen....

Hans H zei

Verkoop van Reuzenhuis wordt opgeschort
di 26/05/2009 - 13:52 De verkoop van het zogenoemde Reuzenhuis in het Antwerpse district Borgerhout wordt een half jaar opgeschort. Dat heeft de gemeenteraad unaniem beslist. De komende zes maanden mag Borgerhout op zoek naar een nieuwe bestemming voor het historische pand. Daarvoor zijn aan het gebouw wel zeker 375.000 euro dringende kosten. Het Reuzenhuis staat al een tijd te koop, erg tegen de zin van het district, dat nu. dus naar een andere oplossing mag zoeken.

jan zei

w00t!

Geert zei

Bij het checken van deze informatie heb ik van diverse kabinetten gehoord dat het zo zou zijn MAAR.... op een mail heb ik gekregen dat er wordt overwogen de vraag te stellen tot uitstel aan de Raad van Bestuur van Vespa.
Dus nog niet te vroeg victorie kraaien...

Anoniem zei

Het college heeft bevestigd dat de verkoop met 6 maanden wordt uitgesteld.
Het initiatief kwam van Open Vld (Annick De Ridder) die op verzoek van Open Vld Borgerhout de vraag op de gemeenteraad plaatste. Vespa ging eveneens akkoord de verkoop voor 6 maanden uit te stellen.

Groeten,
René

terpentijn zei

Zijn er binnenkort weer verkiezingen soms?