donderdag 10 februari 2011

BREAKING: Werken Krugerpark uitgesteld


Intussen in de mailbox:

Op de informatievergadering in november ’10 kondigden we aan dat de heraanleg van het Krugerpark zou starten begin 2011. Maar het is toch nog anders gelopen. De start van de werken is uitgesteld tot september dit jaar.

Even een woordje uitleg. Er was vertraging opgelopen met de aflevering van de bouwvergunning, waardoor de aannemer eind januari niet kon starten, zoals voorzien. Ondertussen zijn alle juridische en administratieve voorwaarden in orde en zouden de werken in maart kunnen starten.

Maar omdat we absoluut willen garanderen dat het plein en park tijdens de zomermaanden gebruikt kunnen worden en toegankelijk blijven, kozen we ervoor om de start van de werken te verplaatsen tot na de zomer. De nieuwe startdatum wordt maandag 12 september ’11.

Wel zal Eandis in de loop van de komende maanden de Delareystraat en Reuzenstraat opbreken om nieuwe leidingen te leggen vanuit Kattenberg naar Statielei. Eandis informeert de betrokken bewoners over het juiste tijdstip van de werken.

De heraanleg van de straten rondom de Sint-Janskerk zal dan weer vroeger dan verwacht starten, namelijk vanaf augustus ’11.

Verder mag u einde maart een infobrief met evaluatieformulier verwachten in verband met de proefopstellingen voor het wijzigen van de verkeerssituatie.

We houden u in elk geval op de hoogte van de verdere evoluties.

Deze foto van "de berg" zal dus niet mijn laatste geweest zijn. De mensen van Bar Leon vieren ongetwijfeld een feestje. Not.

1 opmerking:

Hans H zei

Het zou ook de eerste keer zijn geweest dat er iets volgens plan zou verlopen.