zondag 28 juli 2013

De burgemeester praat poep


In de GvA van gisteren: "Vorige week waren er op enkele pleinen in Borgerhout de traditionele zomerproblemen met vandalisme, jongeren die met waterballonnen naar gevels gooien, Velo-stations molesteren..., maar we hebben snel ingegrepen en na een dag of vier was alles onder controle."

Haha. Symptoombestrijding, ja dat wel. Maar voor de rest is er geen verandering hoor. Ik heb de afgelopen weken 5 keer de 101 gebeld, en er is niets onder controle. Er is zelfs geen poging gedaan om de wortels bij de hoorns aan te vallen.

Mij maakt het niet uit, maar de burgemeester moet niet de grote mijnheer gaan uithangen in de gazet.

*schrijver dezes gaat NU de blauwe lijn bellen om de nadarhekken proberen los te krijgen die een interventieteam afgelopen donderdag vastgelegd heeft, en die nodig zijn voor Muziek in de Wijk deze middag, en daarna de stront en de spuiten en andere viezigheid uit de opengebroken wc's spoelen zodat de bezoekers straks een beetje fatsoenlijk hun behoefte kunnen doen*

2 opmerkingen:

Miguel zei

De horrorschrijver van het Vlaams Belang, heeft dus toch een beetje gelijk ? Want voor een buurt waar maar zelden iets gebeurd, is het wel vreemd dat je in enkele weken 5x de 101 moet bellen?

Hans H zei

't Is niet voor mezelf, hè Miguel. 't Is stadsmateriaal dat gesloopt wordt. (de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat die van 't stad soms ook niet erg nozel met hun spullen omgaan).