vrijdag 9 januari 2015

Pepper & Mint





 
We hadden met Ophelia's Keuken natuurlijk al een heel leuk huiskamerrestaurant in de buurt, en nu is er nog eentje bijgekomen. Er is nu echt geen enkele reden meer om nog buiten Borgerhout op restaurant te gaan.
 
Het nieuwe initiatief heet Pepper & Mint (inderdaad: een verdoken verwijzing naar de Peperbus!) en we hebben het vanavond gecheckt. Het concept in hun eigen woorden:
 
" Een tafel waar vriendschappen worden gesmeed of herinneringen opgehaald, misschien een liefde op het eerste gezicht? Tijdens het eten van echte eerlijke kost ontstaan de beste gesprekken.  Vanavond niet zelf koken of een feestje? We gaan van soep tot "dagschotel" en aperitief tot dessert.Gluten- of lactosevrij, halal, vegetarisch of veganistisch, wij soigneren je met onze liefde voor koken."
 
Open op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 18.00 uur. Gelieve te reserveren zodat je zeker een plekje hebt. Als je van te voren wilt weten wat de pot schaft: even bellen. Ze werken seizoensgebonden en wat de markt biedt, dus elke dag een verrassing.
 
Aanrader! We moeten binnenkort zeker eens met een buurtdelegatie een bezoek gaan brengen.
 
Meer info: de Pepper & Mint website (klik), Borsbeekstraat 115.

Geen opmerkingen: