zondag 22 februari 2015

This Used To Be My Playground bisDe speeltuin in het Te Boelaerpark wordt vernieuwd. De tuin zal in het teken staan van de Reuzen van Borgerhout. Anneleen Broeckx, kabinetsadviseur jeugd licht een tip van de sluier op: “'Het speelterrein zal uit zeven onderdelen bestaan. We zullen een boot en een vuurtoren laten bouwen. Er komt ook een havendorp waarbij de kinderen een waterspel kunnen spelen. Er komt ook opnieuw een kabelbaan. Ouders kunnen komen picknicken of zich nestelen op de zonnewei.” 

En nu worden kinderen, ouders en parkbezoekers uitgenodigd om hun mening te geven over het voorontwerp. De aandachtige lezer van deze blog zal zich wellicht nog herinneren dat bijna drie (3) jaar geleden die kinderen, ouders en parkbezoekers ook al eens uitgenodigd werden om hun mening te geven over de nieuwe speeltuin die er zou komen. Ik eindigde op 30 april 2012 mijn blogstukje met volgende bedenking: “Als het zelfde tempo wordt aangehouden als bij de vorige verandering, heeft Te Boelaarpark in 2017 een nieuwe speeltuin.”

Enfin, laat u dit er niet van weerhouden om op zaterdag 28/2 of maandag 2/3 even langs het infostandje te lopen om er uw commentaar te geven.

Titel = lied

Geen opmerkingen: