zondag 30 augustus 2015

Een rondje fietsen langsheen architecturale pareltjes
Een jaar geleden opende op de hoek van de Boekenberglei en de Van Hersbekelei in Deurne ‘Home Sweet Home immobiliën’ zijn deuren. Bij mensen op zoek naar een huis ook bekend als de ‘fietsende makelaar’.

“Wij zijn een immobiliënkantoor, maar wij verkopen zomaar geen huizen. “ Aan het woord is Liesbeth Maas, al 20 jaar zaakvoerder van ‘Home Sweet Home’ immobiliën.  Zij woont in de Van Hersbekelei. Rudy Heip is de consulent die het nieuwe kantoor bemant en legt uit waar het verschil zit met andere immomakelaars: “De aankoop van een huis is een erg ingrijpende beslissing. Je moet je immers gelukkig voelen in je nieuwe woning. Wij willen niet dat mensen zomaar een huis kopen, wij willen dat mensen bovenal een thuis kopen. ” Liesbeth Maas vult aan: “Na de koop is het voor ons niet afgelopen. Wij doen ook de hele nazorg zoals informatie over leningen, mogelijke subsidies en alles wat nuttig kan zijn. Bovendien willen we ook dat de verkoper tevreden is.”

De betrokkenheid met de buurt is voor Home Sweet Home belangrijk.  Op 5 september om 14 u. organiseert het kantoor ‘architectoer’. Dat is een ronde doorheen de ruimere buurt waarin stil wordt gestaan bij architecturale pareltjes rondom het Te Boelaerpark. En er wordt een bezoekje aan huizen gebracht die ze verkopen. De dag wordt afgerond met een hapje en drankje en een concert van de ‘Djembe covergroep Babydry’ in de zomerbar van Te Boelaerpark. De avond staat open voor de hele buurt. Het eerste drankje is op hun kosten.

Home Sweet Home, Boekenberglei 114 Deurne. 03/366.07.14. www.home-sweet-home.be. Architectoer: 5/9 om 14 u. Bijeenkomen aan het kantoor. Deelname gratis. Inschrijven noodzakelijk. Optreden BabyDry: ’s avonds in het Te Boelaerpark. Toegang gratis.

Geen opmerkingen: