dinsdag 25 augustus 2015

Zomerslotfeest Spoor Oost

Gemeenteraadslid en Borgerhoutenaar Lisa Geets (N-VA) ergert zich blauw aan het districtsbestuur dat volgens haar te weinig doet om de activiteiten op site (*) Spoor Oost te promoten. Wij van de Krugerplein & Peperbusblog hebben een groot hart en willen raadslid Geets dan ook graag bijspringen. Niet in het minst omdat zij een hippe tattoo heeft. En dus maken wij hier reclame voor het ‘Zomerslotfeest op Spoor Oost’ 

Op woensdag 26 augustus sluit Borgerhout de zomer af met een heel groot gratis speelfeest op Spoor Oost.

Het zomerslotfeest, dat de voorbije jaren op het Krugerplein plaatsvond, wordt dit jaar voor het eerst op het terrein van Spoor Oost aan de Buurtspoorweglei georganiseerd.
Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen er van 13 tot 17 uur terecht voor de leukste activiteiten. De kleinsten voelen zich thuis in het zand, kijken en luisteren naar Theater Hutsepot of gaan even langs de beautyfarm. De oudsten kunnen boogschieten, voetballen (toernooi- en pannavoetbal), skaten en bij de juiste wind zelfs zeilwagenracen. Er zijn initiaties rope skipping, zhen wu en thaibox en ook de hindernissenbaan zal niet ontbreken. Jong en oud kunnen elkaar uitdagen voor een laddercompetitie volksspelen, de winnaar ontvangt een pretpakket van de jeugddienst.

De zomerbar opent die dag al om 13 uur zodat iedereen daar terecht kan voor een drankje.

Een samenwerking van Jes vzw, Kras vzw, Buurtsport, Samen op straat en Jeugddienst Borgerhout. 

(*) Noot voor de bewonersvereniging Park Spoor Oost: Wij schrijven bewust site want park en N-VA gaan niet goed samen in één zin.

Geen opmerkingen: