vrijdag 11 september 2015

Krugerkross 2015


Een veldrit in het hartje van het dichtstbevolkte district van Antwerpen: wie een paar jaar geleden daarover droomde werd voor zot verklaard. Maar zie: inmiddels is het al een jaarlijkse traditie geworden. Volgende week - zondag 20 september - vindt alweer de derde editie plaats van de KrugerKross. In het Krugerpark in Borgerhout uiteraard.

Iedereen mag en kan meedoen. De enige vereiste is dat je met de fiets kan rijden. De bedoeling is dat iedereen eens kan “proeven” van wat het is om een echte veldrit te rijden. Heb je dus altijd al gedroomd van zelf Sven Nys of Bart Wellens te zijn. Rijd je graag door het mulle zand of wil je dat wel eens proberen? Of kom je gewoon graag de leuke sfeer en muziek opsnuiven? Redenen genoeg om op zondag 20 september af te zakken naar het hipste plein van ‘t Stad, het Krugerplein!

Houd de website krugerkross.be nauwlettend in de gaten en houd vooral de beentjes sterk en afgetraind!
De sfeermakers: Discobaar A Moeder verzorgt samen met Dempsey Hendrickx (Ketnet-Held) de muziek en presentatie. Verder is er nog kinderanimatie, hamburgers, lekkere drankjes en een buurtbarbecue om 17uur.

Tijdens deze editie zal er gelijklopend een ‘Bazaar Bicyclette‘ doorgaan op het plein.

Geen opmerkingen: