dinsdag 8 september 2015

Rondje fietsen langs architecturale pareltjes (bis)In de buurt van het vliegveld had de activiteit ‘Architectoer’ plaats. Met de fiets werd langs pareltjes van architectuur gereden. 

Architectoer was een initiatief van immobiliënkantoor ‘Home Sweet Home’. Het werd een rondje fietsen doorheen de ruimere buurt van het Te Boelaerpark waarin halt werd gehouden bij architecturale pareltjes. En er werd ook een bezoekje gebracht aan huizen die in de portefeuille van het kantoor zaten. Ondanks de hozende regen waren toch een kleine twintig geïnteresseerden op hun fiets gesprongen. Consulent Rudy Heip leidde de rondgang. Heip: “Ongelooflijk hoeveel huizen van gerenommeerde architecten er in deze buurt terug te vinden zijn. De buurt is gegroeid na de tweede wereldoorlog en was de speeltuin van bekende bouwmeesters zoals Braem, Huygh, Van Steenbergen, Van Reeth, Van Meel, Van Averbeke, en nog een aantal anderen.” 

De activiteit werd afgerond in de zomerbar in het Te Boelaerpark waar de djembe covergroep BabyDry een gesmaakt optreden gaf.

(Gelezen in Gazet van Deurne)

Geen opmerkingen: