donderdag 21 januari 2016

Avant-premièreDe laatste keer dat ik in De Roma naar een film ging was iets over onze buurt: Carnotstraat 17, Huis van Aankomst. En binnenkort is er weer iets te zien over ons leven alhier:

Op woensdag 3 februari start op Eén het nieuwe programma Een Kwestie Van Geluk, geregisseerd door Kat Steppe. In tien afleveringen geeft de documentaire-reeks een integere kijk op de persoonlijke verhalen van levens die zich afspelen in Borgerhout en Antwerpen-Noord. Met de meer dan 170 nationaliteiten die er samenleven, biedt Een Kwestie Van Geluk een blik op de wereld door te focussen op een paar vierkante kilometer naast onze deur.

De Roma organiseert in samenwerking met productiehuis Panenka en VRT een feestelijke avant-première van de eerste twee afleveringen van Een Kwestie Van Geluk, op maandag 1 februari. Om 19u45 openen de deuren en krijgt u een glaasje cava of fruitsap aangeboden.

Om 20u30 geeft regisseur Kat Steppe een korte inleiding op de reeks, gevolgd door de eerste twee afleveringen van telkens 45 minuten.

Geen opmerkingen: