vrijdag 26 februari 2016

De verveling van de keeper


In Antwerpen had de voorbije maanden een zaalvoetbaltornooi voor scholen plaats. Xaveriuscollege moet de eer van Borgerhout verdedigen.

Op 26 februari en 25 maart spelen respectievelijk de meisjes- en jongensploegen de finales van het Interscolair Zaalvoetbaltornooi (ISZV) in sporthal Het Rooi in Berchem.  Het ISZV is een Antwerps zaalvoetbaltornooi tussen scholen secundair onderwijs. De ploegen bestaan uit leerlingen van de tweede graad. Elke ploeg wordt gecoacht door een medeleerling uit de derde graad die aan een opleiding kon deelnemen. In het begin van het schooljaar startten twintig jongensploegen en vijf meisjesploegen aan de eerste poulefase.

Binnen de meisjespoule werden twee speeldagen georganiseerd. De finale bij de meisjes zal gespeeld worden op vrijdag 26 februari. Pulhof uit Berchem en het Xaveriuscollege uit ons eigen Borgerhout strijden dan voor de overwinning. Bij de jongensreeks werd er in vijf poules gestart, na het doorlopen van alle rondes kwamen daar ons Xaveriuscollege en KA Deurne uit als finalisten. Zij zullen elkaar treffen op vrijdag 25 maart.

Titel = boek

(Foto: Futsal Topsport Antwerpen) 

Geen opmerkingen: