zondag 25 december 2016

A Change Is Gonna Come


 
De Bothastraat krijgt een opknapbeurt. Dit vond ik er over op de site van de stad:
 Het district wil de aansluiting van de Bothastraat met de Turnhoutsebaan verkeersveiliger maken.  Bovendien worden de voetpaden breder gemaakt en komen er voetpaduitstulpingen aan ieder kruispunt. Dat is veiliger voor wie de straat te voet oversteekt. Het nieuwe profiel zal ook het foutparkeren beletten.
In de Bothastraat worden de riolering, het wegdek en het voetpad vernieuwd tussen de Turnhoutsebaan en de Kattenberg. Tussen het kruispunt met de Kattenberg en het Krugerplein worden enkel het wegdek en het voetpad opnieuw aangelegd.

Het plan van de werken
Het plan van uw nieuwe straat wordt vanaf maandag 21 november 2017 tentoongesteld op een bord aan het begin en aan het einde van de straat. U kan het plan ook opvragen via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.
 
Fasering en verdere communicatie
De werken starten in februari 2017 en het einde is voorzien voor juli 2017. De werken worden in 2 fasen uitgevoerd.
  • Fase 1: van de Turnhoutsebaan tot aan het kruispunt met de Kattenberg
  • Fase 2: vanaf het kruispunt met de Kattenberg (het kruispunt zelf inbegrepen) tot aan het Krugerplein
Een aantal buurtbewoners is het er niet mee eens, dus het verhaal zal nog wel een vervolg krijgen, dan wel aangepast worden. Het bord met het plan dat hierboven genoemd wordt is helaas al weg, maar misschien wordt nog wel ooit een nieuw geplaatst. Een andere, welteverstaan.

Geen opmerkingen: