dinsdag 3 februari 2009

Rode poort


Het kan gebeuren dat u des avonds De Buurvrouwen niet thuis kunt vinden. Het zijn niet zo´n aan hun haard verknochte types, ziet u.

Als u ze toch wenst te spreken, loont het de moeite om te gaan kijken of ze zich niet gezamelijk in Apropoo hebben verschanst. Ook bij gesloten rolluiken durven ze, in groep zijnde, daar binnen stappen.

Er is echter nog een mogelijkheid: de rode poort in de Zendelingenstraat. Achter die poort schuilt een dansvloer. Een goede dansvloer. Meestal wordt er tango gedanst. Op woensdag en donderdag worden er dancing queens/kings klaargestoomd voor een bal folk.

U kunt vrijblijvend informeren of er nog vrije plaatsjes in onze balboekjes zijn voor het volgende cocktailbal.


2 opmerkingen:

Marysol zei

Die buurvrouwen toch. Maar met het verklappen van ons plek van lol en vertier,kunnen we nu niet anders dan braaf en voorbeeldig te wezen.
Dus of we nu braaf achter het fornuis staan, of braaf op de dansvloer...

Hans H zei

Concertmelding:

Op donderdag 26 februari organiseert Frisse Folk een intiem Cocktail-bal met de 2 Fraaie Fransen van Rue Pascale: Thierry Pinson op diatonische accordeonisten & Grégory Jolivet op Draailier. Barman Tristan zorgt tijdens het bal opnieuw voor lekkere cocktails (mojito, caipirinha...) in de vernieuwde danszaal van Casa de Carmen

Dankzij de krokusvakantie (geen dansles vooraf dus) zal het bal ditmaal om 21 u beginnen, een uur vroeger dan anders. Inkom: € 7