woensdag 24 juni 2009

By the way


Benny van café Apropoo laadt de batterijen even op.
Het is maar dat je het weet...

5 opmerkingen:

terpentijn zei

Hm, ik help hopen dat het café 5 juli weer open is, maar ik vrees...

Kurt zei

Bah, haring!

Als iemand ooit hier een plek opent om lekkere koffietjes, gezonde lunchjes, theetjes en taartjes te serveren voor de pleingebruikers.... stel ik me graag kandidaat als barista (koffiezetter).

Haring bakken zie ik me echter niet doen.

Kurt van www.kurtaugustyns.com

Hans H zei

Haring is voor Hollanders. Vlaemingen eischen friet met stoofvlees.

leen zei

Rare jongens, die Vlamingen!
Belgen zijn al lang content met bediening op het terras ;-)

Cavenske zei

De Peter Goossens zou zeggen: Ge moet werken met seizoensproducten. Haring dus, maar niet gebakken. Wij willen maatjes... Of als ge ook 'terroirproducten' wilt: ne pekelharing van de Poolster!