Als iemand ooit hier een plek opent om lekkere koffietjes, gezonde lunchjes, theetjes en taartjes te serveren voor de pleingebruikers.... stel ik me graag kandidaat als barista (koffiezetter).
De Peter Goossens zou zeggen: Ge moet werken met seizoensproducten. Haring dus, maar niet gebakken. Wij willen maatjes... Of als ge ook 'terroirproducten' wilt: ne pekelharing van de Poolster!
5 opmerkingen:
Hm, ik help hopen dat het café 5 juli weer open is, maar ik vrees...
Bah, haring!
Als iemand ooit hier een plek opent om lekkere koffietjes, gezonde lunchjes, theetjes en taartjes te serveren voor de pleingebruikers.... stel ik me graag kandidaat als barista (koffiezetter).
Haring bakken zie ik me echter niet doen.
Kurt van www.kurtaugustyns.com
Haring is voor Hollanders. Vlaemingen eischen friet met stoofvlees.
Rare jongens, die Vlamingen!
Belgen zijn al lang content met bediening op het terras ;-)
De Peter Goossens zou zeggen: Ge moet werken met seizoensproducten. Haring dus, maar niet gebakken. Wij willen maatjes... Of als ge ook 'terroirproducten' wilt: ne pekelharing van de Poolster!
Een reactie posten