vrijdag 9 april 2010

Te koop: Reuzenhuis (2e poging)



Nieuwsbericht gepubliceerd op 08/04/2010

AG VESPA verkoopt een monumentaal gebouw, gekend als ‘Het Reuzenhuis’, op de Turnhoutsebaan 110 in Borgerhout.

AG VESPA verkoopt een uitzonderlijk eigendom, gekend als ‘Het Reuzenhuis’ op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Voor wie wenst te wonen of werken in een pand met karakter en een rijke geschiedenis, is het Reuzenhuis ongetwijfeld een interessante aanbieding. Het gebouw is geschikt voor een culturele bestemming, vrij beroep of eventueel omvorming naar privéwoonst met praktijkruimte.

Het pand wordt verkocht aan een minimumbiedingprijs van 220.000 euro. De biedingen worden afgesloten op 7 mei 2010 om 14 uur. Meer info over de wijze van verkoop en de verkoopsvoorwaarden vindt u op de website van AG VESPA:
www.agvespa.be.

(Ik ga me niet vermoeien en nog eens een vlammend stuk schrijven: klik hier voor mijn commentaar op de eerste poging om het Reuzenhuis te verkopen.

De minimumprijs is trouwens gezakt met € 30.000,00. Een koopje dus. Nog een paar pogingen en ze geven het weg, met een gratis 'Zot van A' sticker erbovenop. Over de voorlopige bescherming wordt in dit nieuwsbericht niet gesproken. Op de foto: het Reuzenhuis in 1995 door Yves Lemmens.)

1 opmerking:

Geert zei

op de site van Vespa wordt vermeld dat het op de lijst staat... en blijkbaar is er een voorkooprecht?
Voor wie dan toch het district? of de hoogste bieder van vorige keer?