zaterdag 26 februari 2011

Presentatie/uitnodiging


Op vraag van Antwerpen aan het woord presenteren wij onze blog op zondag 27 maart in ’t Werkhuys in de Zegelstraat. Ook u bent uitgenodigd. Hieronder de details:

Hoe je eigen wijk/straat/buurt blog, facebook, … opstarten/organiseren?

Antwerpenaren hebben sociale media ontdekt! Geïnteresseerd om ook aan de slag te gaan? Of om tips te krijgen hoe je je eigen internetinitiatief kan verbeteren? We laten drie ervaren, succesvolle en inspirerende Borgerhoutenaren aan het woord; Linda Jansen van de Mathheusstraat, Hans Hoosemans en Jan Seurinck van het Krugerplein.

Noordlink, Vlag for life facebook-straatgroep, InAbuurtwebsite, Krugerplein&Peperbus blog, Zurenborg internetforum, … Niet alleen in Caïro zijn burgers met sociale media bezig. Ook in Antwerpen. Sociale media kunnen het samenleven en werken in de straat, wijk, stad wel degelijk versterken. We hoeven daarvoor niet op studiereis naar Egypte te gaan, ook in Borgerhout zijn ze heel goed bezig!

Kom luisteren en mee discussiëren over dit brandend actuele thema op zondag 27 maart in ’t café van ’t Werkhuys. We starten om 15h stipt en ronden af om 18h. Inkom is gratis. We voorzien voor alle deelnemers een gratis drankje. Inschrijven is om praktisch/organisatorische redenen verplicht!

Waar: café ’t Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout
Wanneer: Zondag 27 maart, 15h-18h
Voor wie? Alle geïnteresseerde Antwerpenaren, bewonersgroepen, …

Info en inschrijving:
info@antwerpenaantwoord.be, 0473/865503,
www.antwerpenaantwoord.be,
www.facebook.com/Antwerpenaantwoord,
twitter.com/Aaantwoord

Geen opmerkingen: