dinsdag 12 april 2011

Stamtijden

De stad gaat de Bretelweide opfleuren en dat is goed want dat is zo een triestig stukje Borgerhout, dat wil je niet weten. Enfin. Het trekt niet zoals het moet trekken en daar moet wat aan gedaan.

Ter opfleuring wordt een kunstwerk voorzien. Met allemaal foto's van mensen uit de buurt en dat is goed want dan komen die mensen eens langs want ze willen natuurlijk zien waar op het kunstwerk ze zijn opgenomen. Intussen kijken ze hoe goed je product wel niet is. Laat ons het de opendeurdagtechniek dopen.

Die foto's moeten van ergens komen. Welke locatie kan je beter kiezen dan de plek waar je kunstwerk moet komen. De dubbele opendeurdagtechniek. Top! De stad en marketing, dat komt helemaal goed.

Alleen. Foto's nemen op een woensdagmiddag van 14 tot 16uur. Nu weet ik of er iemand de muren rond de bretel is gaan opmeten maar ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het grote foto's worden of dat de geportreteerden lang werk zullen hebben om al hun foto's uit het kunstwerk te vissen.

Een pendelbus tussen het krugerpark en de bretelweide is aan te bevelen. Het is vakantie maar een gek die zijn kinderen dat stuk Turnhoutsebaan over laat steken.

Geen opmerkingen: