maandag 5 december 2011

Reuze Nieuwjaarsfeest




De werken in het Krugerpark vorderen gestaag. Tegen het einde van het jaar moet het helemaal af zijn. Een soort van inhuldiging is voorzien op 28 januari. Uit de nieuwsbrief van het district:

"Op zaterdag 28 januari 2012 van 15 tot 24 uur organiseert het district zijn traditionele nieuwjaarsdrink voor alle bewoners van Borgerhout in het Krugerpark. Meteen de inhuldiging van het nieuwe plein. Het wordt beslist een winterfeest in stijl, mee georganiseerd door buurtbewoners: met een uitgebreid kinderprogramma, smoutebollen en kermismolen, bal populaire in een Reuzetent en het optreden van de Borgerhoutse Reuzekens."

Wie het ziet zitten om hier als vrijwilliger aan mee te werken stuurt gewoon een mailtje naar krugerpleinpeperbus [at] hotmail.com, en dan komt dat goed.

foto: het Krugerpark, een uurtje geleden.


Update: inmiddels wat meer concrete info ontvangen. Er zijn 4 tot 8 vrijwilligers nodig op zaterdagochtend vanaf 09.00 uur voor de opbouw, 4 tot 8 vrijwilligers voor zaterdagavond van 19.30 tot 00.00 uur om een oogje in het zeil te houden in en rond de tent, en 4 tot 8 vrijwilligers op zondagochtend vanaf 09.00 voor de afbraak. Ik zal binnenkort een intekenlijst in Bar Leon hangen.

Geen opmerkingen: