zondag 7 september 2014

Borsten en billenIn de Spillemansstraat heeft een of andere grapjurk een geintje uitgehaald. Op een wat onbeholpen manier heeft hij op het straatnaambordje de S doorgeschrapt en van de P een B gemaakt. Hahaha, Spillemansstraat wordt dan de Billemansstraat, hahahaha. Guitig volkje, daar in de Billemansstraat.

Dat brengt ons bij een split in onze samenleving, alvast toch bij het mannelijke deel. Want de wereld is verdeeld in billenmannen en borstenmannen. Billenmannen houden van een fraaie billenpartij bij een vrouw. Mooi gerond en voldoende geprononceerd. Hun blik gaat onmiddellijk naar een lekker kontje zoals bij Kim Kardashian of Rihanna. Bij borstenmannen daarentegen wordt de aandacht onmiddellijk naar de borsten van de vrouw gezogen. Zij zijn weg van een welgevormde decolleté zoals bij Scarlet Johansson of Jessica Simpson.

Over de tweedeling borsten- en billenmannen is al heel veel inkt gevloeid. En vanaf nu ook op deze blog. Ikzelf heb geen uitgesproken voorkeur. Ik houd zowel van billen als van borsten. Daarom ben ik ook op mijn vrouw gevallen. En voor het geval dat ze dit blogstukje zou lezen, uiteraard ook voor haar goed karakter.

Titel = bijnaam van een zaak van pluimvee

Geen opmerkingen: