zaterdag 13 juni 2015

Europese Baseballtop komt naar Borgerhout


Het speelveld van baseballclub The Squirrels ligt wat verborgen tegen het vliegveld aan. Toch vindt de Europese baseballtop er de weg naar toe.

Baseballclub The Squirrels uit Borgerhout gaat de Europese toer op. Volgende week huisvest de ploeg een “European Qualifier Baseball” tornooi. Het maakt deel uit van een reeks van vier tornooien die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden. Per tornooi nemen vijf of zes landskampioenen of nationale bekerwinnaars het tegen elkaar op met als hoofdprijs de kwalificatie voor de Europacup.

De deelnemende ploegen in Borgerhout zijn Essex Arrows uit Groot-Britanië, Espoo Expo’s uit Finland, het team van Stockholm uit Zweden, Split Nada uit Kroatië en uiteraard Belgisch kampioen Borgerhout Squirrels. Het tornooi begint op maandag 15 juni en loopt tot en met zaterdag 20 juni. Elke dag hebben er twee wedstrijden plaats: om 14 u en 18 u. Behalve op zaterdag, dan is er om 14 u de finale. De inkom is gratis. Een buitenkansje om de crème de la crème van het Europese baseball te zien spelen.

Speelveld: Vosstraat 109, Borgerhout, schuin tegenover CKG De Kleine Vos. Meer info op: http://www.borgerhoutsquirrels.com

(gelezen in Gazet van Deurne)

Geen opmerkingen: