donderdag 1 oktober 2015

Franciscus: de heilige jongleur van AssisiDe peperbus, met haar officiële naam Sint-Jan Evangelistkerk, werd op 27 oktober 1890 ingewijd. Dat is 125 jaar geleden en dat wordt dus ook uitgebreid gevierd.  De tentoonstelling zit er op. Maar er zijn nog enkele optredens. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Roma.  

4 oktober (11u30) Aperitiefconcert met SHILANA

De oudere Borgerhoutenaren herinneren zich nog de muziekleraar Fons Bervoets. Nu kan je zijn kleinkinderen aan het werk zien en horen. Tevens wordt een aperitief aangeboden. 

24 oktober (20u) Optreden van WAELRANTKOREN

De koorleden van Waelrant tonen dat het koorleven in Borgerhout springlevend is. Hun repertoire omvat zowel klassieke koorwerken als sociaal geëngageerde, volkse en moderne koorwerken. 

25 oktober (14u30) FRANCISCUS, de heilige jongleur van Assisi , Theatermonoloog door JENNE DECLEIR

Als je minder van muziek maar meer van verhalen houdt, dan is de theatermonoloog van Jenne Decleir zeker iets voor jou. Hij brengt het theaterstuk Franciscus, de Heilige Jongleur van Assisi van de geëngageerde verteller, humorist en satiricus, Dario Fo. (Inderdaad, de Italiaans toneelregisseur, acteur, toneelschrijver en winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur. Bij ons ook bekend van Mistero Buffo.)

Info & tickets: www.deroma.be  03/292.97.40 of balie Turnhoutsebaan 329, Borgerhout . Ticket 10 euro voorverkoop, 12 euro aan de inkom.

titel = theatermonoloog van Jenne Decleir (teaser)

Geen opmerkingen: