vrijdag 11 december 2015

IJskasteel


Oudere lezers herinneren zich misschien het fenomeen 'sneeuw' nog. Vooral in de winter deed dat weerverschijnsel zich wel eens voor (trefwoorden: wit, koud). Deze december hebben we er nog geen last van gehad - schijnt iets met klimaatopwarming te maken te hebben -, en zodoende staat hierboven een foto uit de oude doos.

Wie toch een beetje dat kou-effect wil krijgen trekt op dinsdag 22 december naar het Borgerhoutse districtshuis. Daar zijn alle stoere ijsprinsessen en lieve ijsprinsen tot twaalf jaar welkom in het ijskasteel. Het districtshuis wordt dan omgetoverd in een winters kasteel voor een gratis namiddag vol verrassingen.


Luister naar warme verhalen en maak ijzige sieraden. Knutsel mee aan een grote sneeuwman. Ga op zoek naar de geheime code die een heerlijke koek kan opleveren. Voor de kleinsten is er ook een peuterhoek. De activiteiten zijn vrij toegankelijk, (groot)ouders blijven verantwoordelijk voor hun (klein)kind, terwijl ze genieten van een lekkere thee of koffie.

Opgelet: in A-blad van december is een fout geslopen, het IJskasteel vindt enkel plaats op dinsdag 22 december (en niet op 21 december).

IJskasteel

Districtshuis, Moorkensplein 1
gratis
di 22/12 13 tot 17 uur

(foto: Stefan Nieuwinckel, december 2010)

Geen opmerkingen: