woensdag 17 februari 2016

Feest inbegrepenOmdat we nog niet genoeg media-aandacht hebben gekregen komt de Gazet van Antwerpen met een hele reeks artikelen over de Turnhoutsebaan. Plus extra daarbij een feestje. Ik citeer:

Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout kom je de hele wereld tegen. Gazet van Antwerpen dook dieper die wereld in voor een unieke inkijk in het leven zoals het is, was en misschien ooit zal zijn in de straat die culturen bij elkaar brengt, maar ook de meningen verdeelt. Hoe zit het nu écht met de Turnhoutsebaan? Dat wilden we weten.

Daarom hebben we alle lagen van de plaatselijke wereldbewolking ontmoet voor een reeks artikels in jouw krant en een interactieve videoreeks op gva.be. In ons dossier ‘Turnhoutsebaan: de wereld in één straat’ laten we zoveel mogelijk verschillende mensen aan het woord: bewoners, middenstanders, voorstanders, tegenstanders, experts, jonge en oude generaties, fans, sceptici en politici... Dankzij de videoreeks met Pieter Embrechts kan je ook zelf de straat induiken en ontmoetingen meemaken tussen bewoners, ex-bewoners en de mensen die nog nooit op de Turnhoutsebaan zijn geweest. Het is alsof je er zelf bij bent.

Maar om écht de wereld van de Turnhoutsebaan te kunnen proeven, moet je er ook écht zelf bij zijn. Daarom hebben we een gratis Turnhoutsebaan buurtfestival georganiseerd. Op woensdag 2 maart kan je de hele dag lang gratis in de Roma terecht voor lekker eten, drinken, verrassende ontmoetingen, muziek, optredens, kinderanimatie en de nodige ambiance. Pieter Embrechts zal er zijn. Eddy et les Vedettes zullen er zijn. De hele buurt zal er zijn. En jij? Kom jij ook?

Geen opmerkingen: