vrijdag 19 augustus 2016

16 Kross PowerDe KrugerKross is een amateur veldrit die - inmiddels traditioneel - doorgaat op het Krugerplein in Borgerhout. Dit jaar is dat op zondag 18 september. Ze organiseren dit jaar de 4de editie van deze jonge Borgerhoutse klassieker. Iedereen mág en iedereen kán meedoen. De enige vereiste is dat je met de fiets kan rijden.

Het doel van de KrugerKross is om iedereen die dat wil eens te laten proeven van een echte veldrit. Van jong tot oud, van groentje tot ervaren wielertoerist, écht iedereen is welkom! Ook dit jaar zijn de huis-dj’s van dienst, en dat zijn nogmaals de heren van Discobaar A Moeder. Zij worden professioneel bijgestaan door onze presentator en alsmaar groter wordende Ketnetheld, Dempsey. Het voorprogramma wordt verzorgd door het charmante DJ-duo Voltaire.

Verder is er uiteraard nog de nodige kinderanimatie met dank aan KRAS Borgerhout. Uw buik kan u vullen met onze sappige hamburgers en frisse pintjes. Bike Leon zorgt voor de wat zwaardere biertjes en Pepper & Mint serveren vanaf 17u een heerlijke huisgemaakte maaltijd om na de geleverde inspanning terug op krachten te komen. Meer info & inschrijvingen kan je vinden op de website: www.krugerkross.be

Geen opmerkingen: