zaterdag 17 december 2016

Borgerblad
In de media is de media op dit moment een heet onderwerp. Iedereen heeft het er over, en vooral de media zelf. In de schaduw van die discussie groeit er een nieuw klein medium, het Borgerblad. De naam doet vermoeden dat er vooral lokaal nieuws gebracht zal worden in die krant, en waarschijnlijk hoeven de concurrenten van Apache - in het Reuzenhuis - zich nog geen zorgen te maken.

Kort gezegd: vanuit het extramuros-gedeelte van Borgerhout neemt het Boelaer Buurtblad de nieuwsgaring over heel Borgerhout op zich. Dus inclusief Oud-Borgerhout. Een soort van her federalisering tussen intra- en extramuros zeg maar. [ik had het dus mis]

Vanaf februari 3-maandelijks gratis te ontvangen in uw bus: Het Borgerblad. Een volle 28 pagina's, gevuld met schokkende feiten, onthullende foto's en natuurreportages. En diepte-interviews en binnenkijkjes: voor ieder wat wils.

De uitgave van deze papieren nieuwkomer op de bladenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door u. Tenminste, als u zin in tijd hebt om een letter en/of foto bij te dragen. Het is namelijk een krant voor en door Borgerhoutenaars. U kunt zich melden. Misschien een beetje vreemd voor een ouderwetse papieren krant, maar dat gaat het makkelijkst via Facebook: klik.

Geen opmerkingen: