zondag 18 december 2016

Een ideaal geschenk voor onder de kerstboom

Wie zich deze dagen het hoofd breekt over een passend geschenk voor de Kerst, krijgt hier de oplossing aangereikt. 

De Kerstdagen zijn ook wel geschenkdagen. Maar het is niet altijd makkelijk om een juist cadeautje onder de kerstboom te leggen. Je kan niet altijd ongeïnspireerde waardebonnen geven. Buurderij Gitschotelhof heeft daarvoor een oplossing gevonden. De Buurderij biedt een geschenkenmand aan samengesteld met ambachtelijke producten van hier bij ons. Medewerkster Christel Van de Walle vertelt wat er in de mand steekt: “Confituur van bioboerderij Milagrow, koffie van Koffie Verheyen, IQ bier van Inglorious Brew Stars, honing van Flower Power en advocaat van Koekenbak. allemaal producten die ook aangeboden worden op de Buurderij.”

Daarnaast zijn er ook nog producenten die een eigen mandje aanbieden. Van de Walle: “Kaasboer Johan Van Roey biedt een mandje aan met een assortiment aan kazen. Boerderij Recht van ’t veld kan dan weer een mandje vol met gezonde en verse groentjes leveren. En Nele Veelaert van banketbakkerij Koekenbak heeft een mandje gevuld met een zakje koekjes (mengeling), een potje advocaat en een doosje met thee. Daarnaast biedt zij ook nog een blikken doos aan gevuld met een mix van koekjes.” 

www.boerenenburen.be Gaat dan naar Buurderij Gitschotelhof. De 'geschenkenmand Gitschotelhof' wordt aangeboden onder producent Koekenbak. Online bestellen, donderdag afhalen in WZC Gitschotelhof.

(Gelezen in Gazet van Deurne)

Geen opmerkingen: