zaterdag 26 mei 2012

Pappie loopt toch niet zo snelOp zaterdag 26 mei vertrekken een flink aantal mensen  vanuit Parijs om al lopend naar Rotterdam te gaan. Het gaat hier om de Roparun, een estafetteloop en sponsorloop voor projecten tegen kanker. Per team leggen 8 lopers afwisselend de 520 km af die beide steden scheiden. Onder hen is er ook het team  nummer 258 met  de naam  Fitopia Antwerp Runners. Bijzonder aan dit team is dat het samengesteld is uit leden van de familie Defillet. En 4 van de 8 lopers wonen rondom het Krugerpark: Hugo, Jelger, Jokke en Aya. Ook uw blogger van dienst zal zijn aantal kilometers malen.

Ons team start zaterdag om 14.46 uur. Ergens in de nacht van zondag op maandag passeren wij Antwerpen. Na 393 km duiken we op Linkeroever de Sint Anna tunnel (voetgangerstunnel) in. Dan volgen we gedurende 2,5 km de kaaien om dan Antwerpen te verlaten via de Londenbrug. We lopen aan een (vooropgesteld) gemiddelde van 11 km per uur. Dus zet je zelf maar even aan het rekenen. Dat zou zo ruw geschat 35 tot 36 uur later zijn. Voor de supporters: pakweg om half 3 ’s nachts.

Je kan ons volgen via de webstek www.defillet.be  Je kan zelfs als het ware ons kilometers zien vreten. En je kan tussen de soep en de patatten snel even gaan kijken waar we op dat moment uithangen.

Foto: Geert Janssens.

Titel = lied 

Geen opmerkingen: