woensdag 20 november 2013

Haiyan 21-21In Borgerhout wonen mensen met een groot hart. Een ramp zoals die nu net gebeurde in de Filippijnen laat velen niet onberoerd. Dus zie je her en der initiatieven ontstaan om geld bij elkaar te brengen om de ergste nood te leningen. 

Zanggroep Hei Pasoep, parochie Sint Jozef, buurtgroep ’t Vliegerke, jeugdtehuis Sorm (jawel, van die aardige jongelui die papiertjes prikken in het park) en de wereldwinkel, allen uit het overgangsgebied Deurne – Borgerhout tegen het vliegveld, organiseren een benefietoptreden ten voordele van Haiyan 21-21. Op zaterdag 7 december om 20 u. in de Sint Jozefkerk, Boekenberglei 211 in Deurne, zal de zanggroep het beste van zijn repertorium brengen. Na het optreden is er nog gelegenheid om wat te blijven nagenieten in zaal Drakenhof, naast de kerk. 

En ook Staminee ’t Laar doet haar duit in het zakje. Nu vrijdag 22 november doneren de zusjes De Craecker 50 eurocent per verkochte koffie of thee aan de slachtoffers van superstorm Haiyan. ’t Is te zeggen, zij verkopen de koffie niet aan de slachtoffers, ze geven hen 50 cent per kopje geconsumeerd door de klanten. Hoe meer warme drankjes, hoe groter het bedrag dat zij zullen schenken. En vermits de weervoorspellingen voor vrijdag een koude dag beloven is dit een aanrader. Warmte in je lijf door de koffie en warmte in je hart door de hulp aan de onfortuinlijke Filippino’s. 

Foto: Staminee ’t Laar gezien vanop het dak van het Ecohuis. 


Update 

Caroline De Craecker laat ons het volgende weten:"Na heel wat warme drankjes, gulle giften, drinkgeld en een bijdrage van Brouwerij Corsendonk, hebben wij van Staminee 't Laar het bedrag ruim afgerond naar 200,00 Euro".

Geen opmerkingen: