zaterdag 9 januari 2016

Buurderij
Nieuw! Vanaf 1 februari kunt u elke maandag van 16.30 tot 18.00 uur in De Roma terecht voor groenten, fruit, zuivel en brood van boeren in een straal van 30 km rond Borgerhout.
Een  Buurderij is een initiatief van het netwerk Boeren & Buren en werkt volgens het principe van korte verkoopsketens, zonder tussenschakels van veilingen, groothandelaars of supermarkten. De afstand tussen de producent en de consument wordt op die manier zo klein mogelijk gehouden. Aankopen doen in een Buurderij betekent letterlijk rechtstreeks contact met de boer of de producent.

Buurderij De Roma, ‘gerund’ door de Borgerhoutse Caroline Gielens, biedt groenten, fruit, brood en vleesvervangers aan. Verder is er ook ambachtelijke soep, confituur, choco, honing, vegetarische broodsmeersels, taart en koekjes verkrijgbaar. Via het webplatform van Boeren & Buren kunnen de producten worden besteld én betaald. Met de bestelbon kan in het voorportaal van De Roma de bestelling elke maandag worden afgehaald.

Inschrijven kan via boerenenburen.be. Vanaf eind januari kan de eerste bestelling worden geplaatst en online betaald. Afhalen kan tijdens de feestelijke opening op 1 februari.

www.facebook.com/buurderijderoma

Geen opmerkingen: