zaterdag 20 maart 2010

Smet


Wat op deze blog al werd voorspeld, is jammer genoeg bewaarheid geworden: het on-line inschrijvingssysteem voor kleuter- en lagere scholen in Antwerpen is een ontzettende soep geworden. Een paar duizend kinderen hebben binnen Antwerpen geen school gevonden. De frut sprak gisteren zelfs van fraude, een krasse berichtgeving die mij voor één keer niet verwondert.

Omdat lezersbrieven in de gazet doorgaans niet veel opbrengen, en niet iedereen een eigen advocaat kan betalen, kun je op 7 juni onderwijsminister Pascal Smet persoonlijk van uw grieven op de hoogte stellen. Hij doet een Tour de Flandre en zetelt die dag in de Roma. Inschrijven kan hier.


(Op de foto: betere tijden, school Helmstraat in 1938.)

2 opmerkingen:

elise zei

Je moet trouwens eens kijken naar de "spreekuren" van de minister op andere plaatsen: daar is dat 's avonds of in het weekend. In Borgerhout is het op een maandagnamiddag...

Anoniem zei

Verdorie zeg, rechts op de foto meneer Oyen die later les heeft gegeven in de school van de Maarschalk Montgomeryplein. Daar gaf hij ook les in het derde leerjaar en daar noemden wij hem 'meneer Pijp'.