maandag 18 november 2013

Nein Mann
De scouts van de 30ste prins Boudewijn hadden een feestje. Het was een fluofeestje waarbij de deelnemers zichzelf moesten beschilderen met fluorescerende verf. Uiteraard was de ‘dress code’ fluorescerende kledij. Hun lokaal in het Te Boelaarpark was voor de gelegenheid vol gehangen met ‘black lights’. Een blacklight geeft ultraviolet licht af waardoor fluorescerende materialen als stoffen en fluoverf oplichten. Dat geeft mooie effecten.

Op zich niet wereldschokkend en er valt verder niet zo heel veel over te vertellen. De scouts hebben veel plezier gemaakt en zich verder voorbeeldig gedragen. ’t Is te zeggen, het feestje is zonder al te veel brokken geëindigd, een katertje hier of daar niet te na genomen. Maar ik kreeg wel een hoog ‘Laserkraft 3D’ gevoelen. Je weet wel, dat Duits electrohouseproject van DJ Groovejuice  ofte Niels Reinhard en Tim Hoffmann. Ik moest in het bijzonder aan hun singel ‘Nein Mann’ denken.

Waarom ik dat hier allemaal vermeld? Duitse liederen worden hier ter lande stiefmoederlijk behandeld, en als ze dan al eens aan bod komen is al gauw “ein bisschen Frieden” van Nicole. Awel, deze keer zal het “ein bisschen tanzen” van Niels en Tim zijn. Vergeet dus niet onderaan te klikken.

Geen opmerkingen: